Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Pepiniera Șosa SRL  poate modifica oricând aceste prevederi, fără o notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând pagina „Termeni si conditii”.

Cine suntem?

Pepiniera Sosa – este denumirea comerciala a S.C. Pepiniera Sosa SRL, avand sediul social in Aiud Str. Stefan cel Mare, Nr 171, avand numar de ordine in Registrul Comertului J1/1194/2017, cod unic de inregistrare fiscala RO38162980, Capital Social: 200 LEI.

Informaţii personale

Sunteţi de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat după îndeplinirea tuturor formalitaţilor de înregistrare cerute. Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte, exacte şi complete. Aveţi obligaţia să ne furnizaţi corect numele, adresa si alte informaţii utile.
Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale, sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora. Pepiniera Șosa SRL nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite in urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidentialitatea contului şi parolei sale.
Daca vom constata că datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspenda pregătirea comenzi până la actualizarea lor, pentru a fii siguri că vom livra la adresa corectă.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre Pepiniera Șosa SRL pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul Pepiniera Șosa SRL, iar daca dumneavoastraveti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Pepiniera Șosa SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Pepiniera Șosa SRL.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Confidentialitatea datelor personale transmise prin intermediul formularelor din magazinului online www.florariasosa.ro este asigurata de un certificat SSL.

Pepiniera Șosa SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa loc. Aiud, jud. Alba, str. Tudor Vladimirescu, nr. 92A, Romania compania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Pepiniera Șosa SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
dreptul de a cere SC Pepiniera Șosa SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
dreptul de a cere SC Pepiniera Șosa SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
dreptul de a cere SC Pepiniera Șosa SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
dreptul de a cere SC Pepiniera Șosa SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa pepinierasosa@yahoo.com;

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.florariasosa.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.florariasosa.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.florariasosa.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Copyright

SC Pepiniera Șosa SRL declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau www.florariasosa.ro este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, www.florariasosa.ro va pune la dispozitie adresa de e-mail pepinierasosa@yahoo.com. Intregul continut al site-ului www.florariasosa.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Pepiniera Șosa SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Pepiniera Șosa SRL a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Accesul la site

SC Pepiniera Șosa SRL garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. SC Pepiniera Șosa SRL declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.florariasosa.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale SC Pepiniera Șosa SRL, proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.florariasosa.ro.

Descrierea produselor

SC Pepiniera Șosa SRL declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele originale cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

SC Pepiniera Șosa SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. SC Pepiniera Șosa SRL va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans – fara a fi primit o confirmare a comenzii – vor fi rambursate de catre SC Pepiniera Șosa SRL in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care SC Pepiniera Șosa SRL nu poate onora comanda confirmata.

Cu acordul consumatorului, SC Pepiniera Șosa SRL poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre SC Pepiniera Șosa SRL a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de SC Pepiniera Șosa SRL, produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc. SC Pepiniera Șosa SRL declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.florariasosa.ro – si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. SC Pepiniera Șosa SRL nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.

SC Pepiniera Șosa SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora – si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

SC Pepiniera Șosa SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului si service-ului autorizat de acesta.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC Pepiniera Șosa SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC Pepiniera Șosa SRL de la acest client.

SC Pepiniera Șosa SRL nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC Pepiniera Șosa SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricareiterteparti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

SC Pepiniera Șosa SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intregcontinutul acestui site fara o notificare prealabila.

Preţuri

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei. Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care pretul sau alte detalii referitoare la produs au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea produsa, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Lansarea unei comenzi presupune doar confirmarea de inregistrare a acesteia in cadrul platformei www.florariasosa.ro, acceptarea acesteia, disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare conform informatiilor aparute pe pagina de comanda se vor confirma telefonic sau pe email de catre reprezentantii www.florariasosa.ro la confirmarea comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.florariasosa.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Livrarea produselor

SC Pepiniera Șosa SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea produselor noastre se efectueaza prin intermediul unui curier si se estimuleaza a fi livrata in intervalul de 1-3 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea in stoc. Va rugam sa verificati disponibilitatea produselor inainte de a plasa o comanda, pentru a va asigura de termenul de livrare estimat.

SC Pepiniera Șosa SRL livreaza comenzile confirmate telefonic/email prin: Nemo Express
SC Pepiniera Șosa SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Pepiniera Șosa SRL care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, condiți meteo nefavorabile.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata,, comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

SC Pepiniera Șosa SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua exclusiv ramburs la livrarea produselor.

Ramburs: Plată cu numerar la livrare

Plata comenzii se face cu numerar, in momentul primirii produselor, direct la agentul firmei de curierat, care va emite si chitanta aferenta incasarii.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei.
Pentru orice problema aparuta in relatia cu SC Pepiniera Șosa SRL, va stam cu placere la dispozitie, la adresa de e-mail pepinierasosa@yahoo.com.
Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.